Gyermekbiztonság

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési és felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.


Általános adatok

A csuszasgatloszalag.hu webáruház által forgalmazott termékek köre: csúszásgátló és jelölőszalagok.
A szállítás várható teljesítése: megrendelésüket a beérkezések sorrendjében, személyesen vagy postai utánvéttel teljesítjük.
Fenntartjuk a jogot a már rögzített megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészében. Erre viszont kizárólag a vásárlóval történő egyeztetést követően kerülhet sor.
Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, a beszállító, vagy rajtunk kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. A termékek színei monitortól függően árnyalatban eltérhetnek a valóságtól.


Rendelési információk

Az oldalon feltüntettet termék árak nettó árak, ÁFA nélkül értendőek és nem tartalmazzák a szállítás költségét.

SZÁLLÍTÁS, FIZETÉS

Személyes átvételre lehetőséget biztosítunk raktárunkban, illetve Budapesten belül bárhol.

Postai utánvétel esetén a csomagszállítás költségei:

10.000 Ft-ig - 1.310 Ft
40.000 Ft-ig - 1.975 Ft
40.000 Ft felett INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

A vásárlás összegének kiegyenlítése utánvéttel lehetséges. A csomag díja az átvételkor fizetendő.
Amennyiben a vásárló nem veszi át, vagy valamilyen oknál fogva visszaküldi a csomagot, a visszaszállítás díja a vásárlót terheli.

A raktáron nem megtalálható áruk szállítása 2-4 hét, megrendelésük előzetes banki átutalással történik.

 

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.


Elállás a vásárlási szándéktól

Az elállás feltételeit a távollévők között kötött szerződésről szóló, 17/1999. (II. 5.) számú kormányrendelet szabályozza. Vásárlónk a szerződéstől az áru átvételét követő 8  munkanapon belül elállhat a vásárlástól. Az elállási jog külön magyarázat nélkül gyakorolható! Ebben az esetben a kifogásolt termék(ek) vételárát cégünk legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríti.
Amennyiben vásárlónk élni kíván elállási jogával, a rendelés számának megjelölésével köteles cégünket e-mailen vagy postai úton értesíteni. Postai úton küldött értesítőt ajánlott küldeményként kell feladni, mert a postára adás dátuma csak így igazolható. Ilyen esetben cégünk a postára adás időpontját veszi figyelembe. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.
A Vásárló a megrendelt terméke(ke)t postai úton juttathatja vissza az alábbi postai címre: 2053, Herceghalom, Árvalányhaj utca 16. Ilyenkor a Vásárlót csak a termék visszaküldésével kapcsolatosan felmerült költségek terhelik. Az utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkat a vásárlónak kell megtérítenie.


Cégünk székhelyén történő személyes átvétel nem minősül távollévők között megkötött szerződésnek.

  • Happy Fingers
  • Finger Alert 110
  • Finger Alert 170-180 Pro
  • Corner Guard
  • Corner Guard Deluxe
  • Corner Guard Deluxe Pencil

Elérhetőségek

Bármi kérdése van, akár a termékekkel, akár a rendelés menetével kapcsolatban, hívjon vagy keressen meg bennünket emailben bátran!

Tel.: 0620 464-2672
       0620 9-660-326
Fax: 06-23-820-131
Email: info@gyermekbiztonsag.hu